Karamanlı Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0 (248) 531 38 35
WEB https://karamanlihem.meb.k12.tr
Adres : PAZAR MAH.ÖZEL İDERE BİNASI 1.KAT NO1 KARAMANLI / BURDUR
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim oldugu, sorumluluklarin ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu.
Yerleşim Yeri : Karamanlı Burdur
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karamanlı ilçesi Burdur Merkez´e 60 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :